Regiotaxi vervoer Flevoland
2 april 2016
Show all

DVG – De Vier Gewesten

DVG Personenvervoer (De Vier Gewesten)

Taxi Centrale is lid van DVG, maar wat is DVG precies?

DVG Personenvervoer (statutaire naam: De Vier Gewesten BV) is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, leveren de zelfstandige ondernemers vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.
Door de krachten te bundelen, bieden de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid. Dit is bevorderlijk voor de efficiëntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoersystemen mogelijk. Daarnaast behouden zij de kracht van hun lokale bekendheid en betrokkenheid. Hierdoor leveren aangesloten ondernemers maatwerk en kwaliteit aan de klant. Kortom: DVG koppelt vergaande professionaliteit aan goed ondernemerschap!
Voor iedere vervoersvraag een passende oplossing

DVG bestaat reeds sinds 1992. Het werkgebied van DVG heeft zich in de loop der jaren uitgebreid tot geheel Nederland. Bij de meer dan 100 aangesloten bedrijven (in totaal ongeveer 140 vestigingen) zijn circa 8.000 mensen werkzaam. Ze beschikken gezamenlijk over circa 5.000 voertuigen, variërend van taxi’s, taxibusjes, rolstoelbussen, vip-voertuigen tot touringcars. Door de bundeling van taxi- en touringcarbedrijven is DVG in staat voor vrijwel iedere vervoersvraag een passende oplossing aan te bieden. Daarbij kan het gaan om een incidentele vervoersopdracht, maar ook om langlopende contracten met overheden (zoals een gemeente of provincie), bedrijven of instellingen. Hierbij kan worden gedacht aan:

• Vervoer in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning
• Collectief Vraagafhankelijk Vervoer (CVV)
• Zittend ziekenvervoer
• Leerlingenvervoer
• Woon-werkvervoer
• Directie- en VIP-vervoer
• AWBZ-vervoer
• Straattaxi
• Etc.

Max
Max

Geef een reactie