De Onderneming

Vervoersgroep Westemeijer is de verzamelnaam voor de bedrijven Taxi Centrale Zwolle BV (taxivervoer voor minder dan 9 personen) en Touringcarbedrijf IJsseltours (touringcarvervoer voor meer dan 8 personen).

Binnen de Vervoersgroep werken in totaal ongeveer 300 personen. Voor de gehele vervoersgroep rijden in de verschillende vervoersgebieden ruim 200 voertuigen (taxi’s en touringcars).

De touringcarbedrijven met erkenning als Keurmerk Touringcarbedrijf zijn gemakkelijk te herkennen. Alle touringcars zijn voorzien van genummerde keurmerkstickers, die naast de entreedeur, aan de chauffeurszijde en aan de achterkant van de touringcar zijn aangebracht. Het vermelde jaartal geeft de actualiteit van de erkenning als Keurmerk Touringcarbedrijf aan: de sticker dient altijd van het lopende kalenderjaar te zijn! Bovendien voeren alle keurmerkbedrijven het door de stichting verstrekte bedrijfsschild en hebben zij een jaarcertificaat met het logo van de stichting. Bij offertes voor grotere opdrachten of aanbestedingen kunt u ook gerust om een kopie van het certificaat vragen.

Deze keurmerken staan voor de inzet van vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel personenvervoer.